Bine ai venit în portalul pacienților clinicii IVORY!

În acest loc dorim să te conectăm cu experiența ta de la clinică, oriunde te-ai afla. Va fi ca și cum medicul tău stomatolog merge cu tine, invizibil, la serviciu, în concedii sau în delegații. Și dacă ai vreo urgență el apare pentru a te ajuta. Mai întâi cu un sfat care să producă un efect imediat. Apoi cu o programare funcție de urgența situației și rezolvarea problemei cu ocazia vizitei tale la clinică.

Noi dorim ca problemele stomatologice să nu mai reprezinte o bătaie de cap pentru tine. De ce să ții minte că trebuie să vii la igienizarea periodică când putem să facem noi aceasta pentru tine. Doar intră în panoul tău de control și setează-ți preferințele*.

Vrei să gestionezi și contul unui alt membru al familiei, al unui copil, al soțului sau soției? Nu e nici o problemă, amintește-ți să soliciți aceasta la cabinet și vă vom conecta conturile. Nu uita, chiar și copii au nevoie de conturi separate, la un moment dat ei vor deveni maturi și își vor purta singuri de grijă!

Portalul pacienților este încă în construcție și vom adăuga treptat funcții noi. Dar pentru a le accesa este esențial să îți fi creat contul de pacient. Nu trebuie să faci nimic decât să deschizi mesajul nostru sosit prin email și să faci click pe linkul de invitație. De restul ne ocupăm noi!

 

* Notă: unele funcții sunt încă în curs de dezvoltare

Despre autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a comenta în acest site trebuie să acceptați prelucrarea datelor personale. Puteți oricând să obțineți o copie a tuturor datelor personale din acest site și solicita ștergerea lor scriind un email către dpo@dentfix.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.